©

Mat Wright, British Council Photos

 

Kandidati imaju mogućnost da se za polaganje ispita prijave samostalno putem online prijave, ili preko škola u kojima su pohađali nastavu.

Molimo Vas da pre nego što se prijavite pročitate Pravila o polaganju ispita.

INDIVIDUALNE PRIJAVE

Kandidati se za željeni ispiti mogu prijaviti popunjavanjem online prijavnog formulara. Nakon toga je potrebno izvršiti uplatu kako bi prijava bila prihvaćena i evidentirana.

Uplata se može izvršiti na sledeća dva načina:

  1. Online prijava i uplata putem debitnih/ kreditnih kartica
  2. Direktno putem banke (prema fakturi koju ćemo vam poslati). Pratite uputstva na ovom linku kako bi poslali upit za fakturu. Fakturu ćemo vam poslati putem email-a koji upišete u roku od 48 sati nakon slanja upita.

INFORMACIJA ZA SVE KANDIDATE:

  • Online prijava i uplata putem debitnih/ kreditnih kartica

Popunite online prijavni formular kako biste se prijavili za željeni ispit. Na kraju prijavne procedure potrebno je da izvršite uplatu. Molimo Vas da izaberete ONLINE PAYMENT. Uplatu možete izvršiti putem bankovnih kartica (VISA, VISA Electron ili MasterCard debit/credit cards).

  • Offline prijava putem bankovne doznake

Popunite online prijavni formular kako biste se prijavili za željeni ispit. Na kraju prijavne procedure birajte kako želite da izvršite uplatu. Molimo Vas da izaberete OFFLINE PAYMENT. Pošaljite nam molbu da Vam izdamo fakturu. Molimo Vas da u mejlu navedete ime kandidata i referentni broj koji se generiše prijavom u sistemu. Poslaćemo Vam detaljne instrukcije kako da izvršite uplatu.

Nakon što Vaša uplata bude evidentirana na našem računu, poslaćemo Vam potvrdu putem mejla pod nazivom ‘Summary and Payment’. Molimo Vas da imate u vidu da će Vaša prijava biti poništena ukoliko ne primimo uplatu u roku od tri radna dana.

*Pažnja: Imajte u vidu da banke naplaćuju proviziju za plaćanje putem bankovne doznake.

ŠKOLE JEZIKA I OSTALE OBRAZOVNE INSTITUCIJE

Pre nego što prijavite kandidate, molimo Vas da nas kontaktirate kako biste dobili korisničko ime i šifru za pristup portalu.Tako ćete biti u mogućnosti da kandidate registrujete online putem portala za pripremne centre. Ovi tutorijali Vam mogu pokazati na koji način da registrujete kandidate i kako da vršite pretragu među prijavama.

Uplatu možete izvršiti na sledeće načine:

  1. Kandidati mogu platiti online platnom karticom. Potrebno je da nas kontaktiraju putem mejla info@britishcouncil.rs ili examinations@britishcouncil.rs, nakon što ih vaša škola registruje. 
  2. Direktno putem banke (prema fakturi koju ćemo vam poslati). Pratite uputstva na ovom linku kako biste poslali upit za fakturu. Fakturu ćemo vam poslati putem email-a koji upišete u roku od 48 sati nakon slanja upita.
  3. U gotovini lično u našoj kancelariji u Beogradu (ili na dodatnim lokacijama koje se utvrđuju na početku prijavnog roka – najčešće Niš i Novi Sad). U našoj kancelariji i na dodatnim lokacijama nije moguće izvršiti plaćanje karticom. Molimo da nas kontaktirate putem mejla info@britishcouncil.rs kako biste zakazali svoj termin za posetu. 

VAŽNA OBAVEŠTENJA!

  • Molimo Vas da imate u vidu da više nećemo primati prijave u papirnoj formi. Svi kandidati moraju biti prijavljeni preko portala za pripremne centre.
  • U slučaju da kandidati sami vrše uplatu, molimo Vas da im izdate potvdu o završenom pripremnom kursu u Vašem pripremnom centru kako bi ostvarili pravo na popust. Uplatu mogu izvršiti tek nakon što ih Vi prijavite preko portala.

PRIJAVA ISPITA TKT i DELTA Modul 1

TKT i DELTA Modul 1 ispite možete prijaviti popunjavanjem formulara u toku perioda za registraciju koji su objavljeni na stranici Datumi polaganja, cene i mesta održavanja ispita.

Preuzmite formular za prijavu ispita i kontaktirajte nas putem maila za instrukcije za plaćanje.