©

Mat Wright, British Council Photos

Kandidati imaju mogućnost da se za polaganje ispita prijave samostalno putem online prijave, ili preko škola u kojima su pohađali nastavu.

Molimo Vas da pre nego što se prijavite pročitate Pravila o polaganju ispita.

INDIVIDUALNE PRIJAVE

Kandidati se za željeni ispiti mogu prijaviti popunjavanjem online prijavnog formulara. Nakon toga je potrebno izvršiti uplatu kako bi prijava bila prihvaćena i evidentirana.

Uplata se može izvršiti na sledeća dva načina:

  1. Online prijava i uplata putem debitnih/ kreditnih kartica
  2. Bankovnom doznakom u bilo kojoj banci preko fakture – kontaktirajte nas za više informacija o ovom načinu plaćanja

INFORMACIJA ZA SVE KANDIDATE:

Važno obaveštenje! Obaveštavamo sve kandidate da više nije moguće izvršiti uplatu u gotovini u našoj kancelariji.

  • Online prijava i uplata putem debitnih/ kreditnih kartica

Popunite online prijavni formular kako biste se prijavili za željeni ispit. Na kraju prijavne procedure potrebno je da izvršite uplatu. Molimo Vas da izaberete ONLINE PAYMENT. Uplatu možete izvršiti putem bankovnih kartica (VISA, VISA Electron ili MasterCard debit/credit cards).

  • Offline prijava putem bankovne doznake

Popunite online prijavni formular kako biste se prijavili za željeni ispit. Na kraju prijavne procedure birajte kako želite da izvršite uplatu. Molimo Vas da izaberete OFFLINE PAYMENT. Pošaljite nam molbu da Vam izdamo fakturu. Molimo Vas da u mejlu navedete ime kandidata i referentni broj koji se generiše prijavom u sistemu. Poslaćemo Vam detaljne instrukcije kako da izvršite uplatu.

Nakon što Vaša uplata bude evidentirana na našem računu, poslaćemo Vam potvrdu putem mejla pod nazivom ‘Summary and Payment’. Molimo Vas da imate u vidu da će Vaša prijava biti poništena ukoliko ne primimo uplatu u roku od tri radna dana.

*Pažnja: Imajte u vidu da banke naplaćuju proviziju za plaćanje putem bankovne doznake.

ŠKOLE JEZIKA I OSTALE OBRAZOVNE INSTITUCIJE

Pre nego što prijavite kandidate, molimo Vas da nas kontaktirate kako biste dobili korisničko ime i šifru za pristup portalu.Tako ćete biti u mogućnosti da kandidate registrujete online putem portala za pripremne centre. Ovi tutorijali Vam mogu pokazati na koji način da registrujete kandidate i kako da vršite pretragu među prijavama.

Uplatu možete izvršiti na sledeće načine:

  1. Bankovnom doznakom u bilo kojoj banci preko fakture
  2. U gotovini lično u našoj kancelariji u Beogradu (ili na dodatnim lokacijama koje se utvrđuju na početku prijavnog roka – najčešće Niš i Novi Sad). U našoj kancelariji i na dodatnim lokacijama nije moguće izvršiti plaćanje karticom. 
  • Bankovnom doznakom u bilo kojoj banci preko fakture

Prijavite kandidate putem portala za pripremne centre. Pošaljite nam molbu da Vam se pošalje faktura putem mejla. Poslaćemo Vam detaljne instrukcije kako da izvršite uplatu.

  • U gotovini lično u našoj kancelariji

Prijavite kandidate putem portala za pripremne centre. Odštampajte listu/liste prijavljenih kandidata za svaki od ispita. Dođite u našu kancelariju u Beogradu (ili na dodatnu lokaciju koja se utvrđuje na početku prijavnog roka – najčešće u Nišu i Novom Sadu) i izvršite uplatu u gotovini. U našoj kancelariji i na dodatnim lokacijama nije moguće izvršiti plaćanje karticom.

Radno vreme kancelarije je od 09.00 do 17.00.

*Važno obaveštenje! Molimo Vas da imate u vidu da više nećemo primati prijave u papirnoj formi. Svi kandidati moraju biti prijavljeni preko portala za pripremne centre.

PRIJAVA ISPITA TKT i DELTA Modul 1

TKT i DELTA Modul 1 ispite možete prijaviti popunjavanjem formulara u toku perioda za registraciju koji su objavljeni na stranici Datumi polaganja, cene i mesta održavanja ispita.

Preuzmite formular za prijavu ispita i kontaktirajte nas putem maila za instrukcije za plaćanje.