©

Mat Wright, British Council Photos

Molimo vas da pre nego što se prijavite pročitate Pravila o polaganju ispita.

Registracija i plaćanje

Molimo Vas da odlučite na koji način želite izvršiti uplatu prilikom registracije.

Uplata se može izvršiti na sledeća tri načina:

1. Online prijava i uplata putem debitnih/ kreditnih kartica

2. Bankovnom doznakom u bilo kojoj banci preko fakturekontaktirajte nas za više informacija o ovom načinu plaćanja

3. U gotovini lično u našoj kancelariji u Beogradu (ili na dodatnim lokacijama koje se utvrđuju na početku prijavnog roka – najčešće Niš i Novi Sad). U našoj kancelariji i na dodatnim lokacijama nije moguće izvršiti plaćanje karticom.

INFORMACIJA ZA SVE KANDIDATE:

  • Slanje prijave putem elektronske pošte ne smatra se online prijavom.
  • Uz formular za prijavu ispita, kandidati koji polažu FCE, CAE i CPE treba da prilože i saglasnost za fotografisanje (za punoletne kandidate), odnosno saglasnost za fotografisanje koju potpisuje roditelj/staratelj (za kandidate ispod 18 godina). Kandidati koji se prijavljuju putem onlajn portala za registraciju saglasnost za fotografisanje potvrđuju u okviru prijave na onlajn portalu za registraciju.

Online prijava i uplata putem debitnih/ kreditnih kartica

Popunite online prijavni formular kako biste se prijavili za željeni ispit. Na kraju prijavne procedure potrebno je da izvršite uplatu. Molimo Vas da izaberete isključivo ONLINE PAYMENT. Uplatu možete izvršiti putem bankovnih kartica (VISA, VISA Electron ili MasterCard debit/credit cards).

*Pažnja: Molimo Vas da se za ovaj vid prijave odlučite isključivo ako plaćate ONLINE

Offline prijava i uplata putem bankovne doznake

Preuzmite prijavna dokumenta sa našeg sajta. Popunite ih i potpišite. Skenirajte ih i pošaljite  nam ih putem elektronske pošte zajedno sa molbom da Vam se pošalje faktura . Poslaćemo Vam detaljne instrukcije kako da izvršite uplatu.

*Pažnja: Imajte u vidu da banke naplaćuju proviziju za plaćanje putem bankovne doznake.

U gotovini lično u našoj kancelariji u Beogradu

Preuzmite prijavna dokumenta sa našeg sajta. Popunite ih i potpišite. Prijavna dokumenta donesite u našu kancelariju u Beogradu (ili na dodatnim lokacijama koje se utvrđuju na početku prijavnog roka – najčešće Niš i Novi Sad). U našoj kancelariji i na dodatnim lokacijama nije moguće izvršiti plaćanje karticom. Radno vreme kancelarije je od 09.00 do 17.00.

Posebne potrebe

Mogu postojati posebne okolnosti koje vam otežavaju da pokažete svoje znanje engleskog jezika.

Kembridžovi ispiti engleskog jezika pružaju veliki broj mogućnosti za kandidate sa posebnim potrebama – ovo se odnosi samo da ispite koji su pismenoj verziji, ne i kompjuterskoj. Saznajte više o tome kako vam možemo izaći u susret ukoliko imate posebne potrebe. Važno je napomenuti da je potrebno i da priložite medicinsku dokumentaciju, koja u trenutku prijave nije starija od dve godine.