Advantage students, image

Online podrška za pripremu ispita je besplatna onlajn platforma koja pruža podršku polaznicima koji se prijave za Kembridž ispite iz engleskog jezika u British Council-u.

Platformu možete koristiti za dodatno spremanje ispita dok uporedo pohađate pripremni kurs ili obnavljate pred ispit u poslednjem trenutku.

Dostupna je za učenike koji se pripremaju za Kembridž ispite - B2 First / B2 First for Schools (FCE) ili C1 Advanced (CAE).

Na platformi možete:

  • Da pročitate stručne i praktične savete o tome kako da pristupite svakom delu ispita i različitim vrstama pitanja na samom ispitu
  • Da uradite sva vežbanja ili izaberete delove ispita na koje želite da se fokusirate
  • Da uradite vežbanja i odmah dobijete odgovore sa objašnjenjima za delove ispita koji testiraju slušanje, čitanje i upotrebu engleskog
  • Da analizirate primere zadovoljavajućih odgovora za delove ispita koji testiraju govor i pisanje
  • Da u vežbanjima primenite različite strategije za polaganje ispita koje će vam pomoći da svaki test uradite bolje od prethodnog
  • Da pošaljete po dva primera odgovora za pisani i usmeni deo ispita i da dobijete povratne informacije od stručnjaka iz British Council-a
  • Da razmislite o načinu na koji učite kako biste bolje razumeli zašto ste nešto uradili tačno ili netačno
  • Da ponađete linkove za još stručnih materijala British Council-a i Cambridge English-a koji će vam pomoći u pripremi ispita i dodatno poboljšati vaše znanje engleskog jezika

Kako da počnem?

Za više informacija, posetite platformu online podrške za pripremu ispita, uključujući našu politiku privatnosti i kreiranje naloga. Nakon što ste se registrovali za Kembridž ispit (B2 First, B2 First for Schools, ili C1 Advanced), moraćete da unesete jedinstveni aktivacioni kod koji vam je dodelio vaš lokalni ispitni centar British Council-a, ili koji je dodeljen vašoj školi, jezičkom centru ili ustanovi kao deo njihovog članstva u programu Advantage.

Ukoliko ste mlađi od 18 godina, moraćete da zatražite saglasnost roditelja ili staratelja za korišćenje platforme i da navedete njihovu adresu elektronske pošte za kreiranje svog naloga.

Kako funkcioniše platforma?

Platforma online podrške za pripremu ispita je dostupna na vašem desktopu, laptopu, mobilnom telefonu i drugim uređajima. Preporučujemo stabilnu internet vezu velike brzine (po mogućnosti širokopojasne brzine) i pretraživače kao što su Chrome, Mozilla, Safari ili Edge. Za najbolje iskustvo predlažemo da koristite par slušalica sa mikrofonom za vežbanja slušanja i govora.

Pošto nema rokova niti ograničenja, možete iskoristiti koliko god vam je potrebno vremena i ponoviti vežbanja koliko god puta želite.

Učite gde god da ste, kad god poželite. Imaćete pristup 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Imajte na umu da Vaš nalog može biti deaktiviran ako ga ne koristite u periodu od 3 meseca.

 

Registrujte se za B2 First / B2 First for Schools (FCE) ili C1 Advanced (CAE) u lokalnom ispitnom centru koji je ovlašćen od strane British Council-a i dobijte dodatnu podršku kroz platformu za online podršku za pripremu ispita već danas.