Advantage teachers, image

Advantage Teachers je onlajn platforma British Council-a za podršku nastavnicima i liderima. To je besplatni onlajn centar za profesionalni razvoj za nastavnike u školama članicama Advantage-a i obrazovnim institucijama.

Kroz Advantage, mi smo posvećeni izgradnji zajednice visoko motivisanih nastavnika koji žele da komuniciraju sa drugim nastavnicima i koji su u mogućnosti da pristupe najnovijim resursima u oblasti obrazovanja i ocenjivanja.

Advantage Teachers nudi niz onlajn aktivnosti uključujući:

  • module za obuku na zahtev
  • forume za diskusiju
  • resurse vezane za pripremu ispita i nastavu
  • mesečne vebinare i još mnogo toga

Naš cilj je da podržimo nastavnike i lidere u vašem profesionalnom razvoju i pružimo vam resurse koji pomažu u pripremi učenika za međunarodne sertifikate, kao što su Kembridž ispiti.

Ova jedinstvena platforma omogućava edukatorima da personalizuju sadržaj i razmenjuju ideje i iskustva sa nastavnicima iz drugih članica British Council Advantage-a širom sveta, u vreme i na mestu koje im najviše odgovaraju.

Započnite svoje putovanje učenja danas uz Advantage Teachers.

Kako da počnem?

Idite na platformu Advantage Teachers za više informacija, uključujući našu politiku privatnosti i kreiranje naloga.

Moraćete da unesete jedinstveni aktivacioni kod koji daje vaš lokalni British Council za vašu školu, jezički centar ili instituciju kao deo članstva u Advantage programu.

 

Kako funkcioniše platforma?

Advantage Teachers je dostupan na vašem desktopu, laptopu, mobilnom i drugim uređajima. Preporučujemo stabilnu internet vezu velike brzine (po mogućnosti širokopojasne brzine) i pretraživače Chrome, Mozilla, Safari ili Edge.

Imaćete pristup 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Imajte na umu da vaš nalog može biti deaktiviran ako ga ne koristite u bilo kom periodu od 3 meseca.

Pridružite se Advantage-u danas da biste dobili dodatnu podršku od Advantage platforme za nastavnike.