IELTS je sada dostupan i na kompjuteru! Na kompjuteru se polažu delovi IELTS-a koji testiraju sposobnost razumevanja pri čitanju i slušanju, kao i pismeni deo testa. Usmeni deo IELTS-a i dalje se polaže uživo, pred ispitivačem posebno obučenim za to.

Pre nego što izađete na ispit koji se polaže na kompjuteru, ovu vrstu IELTS-a možete isprobati preko našeg besplatnog testa koji služi za upoznavanje s IELTS-om koji se polaže na kompjuteru. Test za upoznavanje s ovom vrstom IELTS-a pruža vam uvid u ono što možete očekivati na dan realnog testiranja, te vam tako pomaže da se opustite i budete spremni za ostvarivanje željenog / potrebnog rezultata.

Test koji vam pomaže da se upoznate s ovim načinom polaganja IELTS-a traje 2 sata i 30 minuta, a obuhvata delove Slušanje, Čitanje i Pisanje. Budući da ljudi polažu IELTS iz različitih razloga, možete birati između Akademske i Generalne varijante ovog testa.

Više informacija o testu za upoznavanje s IELTS-om dostupno je na našoj web stranici Take IELTS, odakle se možete prijaviti i za polaganje IELTS-a.

O IELTS-koji se polaže na kompjuteru možete se informisati na IELTS putem računara, gde možete proveriti i datume predstojećih ispita.