Konferencijski program "Novih tehnologija u obrazovanju 2017" obuhvatio je veliki broj raznovrsnih tema u polju obrazovnih tehnologija - 150 predavanja, primera dobrih praksi, debata i panel diskusija na svim nivoima obrazovanja.  

Pored programa, ovde možete preuzeti i prezentacije koje su predavači koristili tokom tri dana konferencije kako biste se bolje upoznali sa idejama koje su predstavili.

Preko 7500 učesnika je imalo priliku da čuje više od 180 govornika o upotrebi novih tehnologija u obrazovanju i aktivno učestvuje u 150 predavanja koja su održana u tri glavne sale.
Jedno od najposećenijih predavanja bilo je izlaganje  Donald Klarka o upotrebi veštačke inteligencije u obrazovanju budućnosti.
Naši posetioci su na ovom događaju upoznali neke od profesionalaca iz oblasti obrazovnih tehnologija, povezali se sa kolegama iz celog sveta i otkrili više o njihovim načinima rada. 
Učesnici su imali priliku da se uključe i budu deo IKT radionice i na licu mesta isprobaju i praktično primene Bee-Bot robote, Vikipediju u učionici, kao i neke od savremenih nastavnih alata. 
Tokom konferencije održana je i studentska debata na kojoj smo pokušali da otkrijemo da li je mesto društvenim mrežama u učionici, koje su prednosti i nedostaci upotrebe istog.