Zašto si se prijavila za ulogu mentijke u Mentorskom programu za žene u medijima na Zapadnom Balkanu?

Iskreno, premišljala sam se da li da se prijavim za učešće u Mentorskom programu za žene u medijima iz straha da neću moći da uskladim to angažovanje sa drugim obavezama koje imam. Međutim, moje mišljenje se promenilo kada je Larisa Halilović posetila našu medijsku kuću. Predložila mi je da se prijavim i zahvaljujući njoj stekla sam jedno odlično iskustvo koje nema cenu.

Da li je rad sa tvojom mentorkom doprineo tvom ličnom i profesionalnom razvoju?

Zadovoljna sam mentorkom koja mi je dodeljena, mnogo toga smo uradile i sve to zajedno je doprinelo mom ličnom i profesionalnom razvoju.

Opiši nam ukratko vaš postignuti uspeh u mentorskom paru.

Moja mentorka me je spojila sa više uspešnih žena, kako u novinarstvu, tako i u marketingu. Ostvarila sam kontakte do kojih bih inače teško došla. Uspela sam da se susretnem uživo sa svojom mentorkom što je doprinelo uspešnosti rada našeg mentorskog para.

Da li ste došli do novih ideja, pokrenuli nove aktivnosti, saradnje i/ili projekte ili nameravate da ih pokrenute, kao rezultat umrežavanja sa ljudima okupljenim oko našeg programa?

Nas dve smo ostvarile komunikaciju i mimo redovnih sastanaka, pa smo na osnovu projekata koje je ZOS realizovao došle smo na ideju da napišemo PR tekst o nama dvema i projektima. Tekst je doživeo “bum”na portalima i preneo ga je veliki broj medija u BiH. 

Da li su tvoja očekivanja od mentorskog programa ispunjena?

Srećna sam što sam bila deo ovog mentorskog programa, a istovremeno i tužna što je završen. Nisam ranije imala priliku da učestvujem u ovakvim programima. Ostvareno je mnogo više od onoga što sam očekivala. Upoznala sam divne žene, pa sam čak sa mentijkom iz Tuzle, Albinom, sklopila poslovni ugovor.