Razgovor sa nastavnicima, nastavnicama,direktorima i direktorkama pobedničkih škola nedavno održanog takmičenja u programiranju uz upotrebu mikrobit uređaja, o njihovoj pripremi, značaju „Škola za 21. vek“ i razvoju dece kroz ovaj program.

Nastavnici promene u obrazovanju sigurno vide drugačije nego učenici, a njihov pogled na ovaj projekat i budućnost koju nosi sa sobom predstavili smo kroz video u nastavku.

Predstavljamo vam razgovor sa direktorima, nastavnicima, i zaposlenima u pobedničkim školama o njihovoj pripremi, značaju projekta i kako je to uticalo na razvoj veština za 21. vek kod dece. Podelili su sa nama mišljenja, iskustva i očekivanja od projekta „Škole za 21. vek“, a sada mi to delimo sa vama kao inspiraciju i pomoć drugim nastavnicima i direktorima.

Naučite više kroz priče o osnivanju sekcija za programiranje, načinu upotrebe mikrobita u nastavi, razvoju veština kritičkog mišljenja i rešavanja problema i digitalne pismenosti kod učenika za koje u velikoj meri mnogi smatraju da je zaslužna primena mikrobita.